Haakonskager



Haakonskager




HAAKONSKAGER. Opskrift på Haakonskager




Haakonskager


HAAKONSKAGER. Opskrift på Haakonskager  Tid: Ukendt Haakonskager  Personer: Ukendt


Ingredienser

Ca. 55 stk.300 g mel200 g smør eller margarine80 g melis2 tsk. vaniljesukker3 spsk. te sukker.


Haakonskager



Sådan følger du opskriften

Kom melet i et bage fad, bland det med sukkeret og hak smørret ud heri, til blandingen får en grynet konsistens. Arbejd så dejen hurtigt sammen med hænderne og rul den til en pølse med 4 cm. Diameter. Rul denne dej pølse i te sukker og stil den til afkøling mindst en halv time. Skær kager ud med en skarp kniv, cirka ½ cm tykke. Anbring dem på en smurt bageplade og bag ved jævn, god varme, 200 grader, i 7-8 min.



Haakonskager

Haakonskager