Grillet makrel, sild eller hornfisk

Grillet makrel, sild eller hornfisk




Grillet makrel, sild eller hornfisk




Grillet makrel, sild eller hornfisk


Grillet makrel, sild eller hornfisk  Tid: Ukendt Grillet makrel, sild eller hornfisk  Personer: 4


Ingredienser

4 fileter á 150-200 g
1 bundt bredbladet persille
1 økologisk citron


Grillet makrel, sild eller hornfisk



Sådan følger du opskriften

Tænd grillen. Hak persillen groft. Tag lidt fra til at drysse over kartoflerne, og bland resten med fintrevet citronskal. Fyld blandingen i fiskens bug. Krydr med salt og peber. Læg fisken sammen ‘hoved mod hale‘ i en oliesmurt dobbeltrist, og grill den ved direkte varme i 3-6 min. på hver side.
Servér med nye kartofler, drysset med hakket persille. Pynt evt. med rødbedespirer.
Anden egnet fisk: Rødfisk, multe, ørred
Venligst udlånt af www.2gangeomugen.dk



opskrift, makrel, sild, hornfisk, på, grill

Grillet makrel, sild eller hornfisk