Kylling a'la forår

Kylling a'la forår




KYLLING A'LA FORÅR - En nem opskrift på kylling der smager skønt af forår




kylling, kyllingeret, slikærter, forår


KYLLING A'LA FORÅR - En nem opskrift på kylling der smager skønt af forår  Tid: 35 min. Kylling a'la forår  Personer: 2


Ingredienser

300 g kyllinge inderfilet
200 g slikærter
1 tsk akaciehonning
3 blade fra et spidskål
2 store rødløg
1/4 madlavningsfløde (8%)
1 dl æblejuice
1 spsk olivenolie
1 tsk paprika
1 tsk salt
1 tsk peber


En dejlige kyllingeret der smager af forår



Sådan følger du opskriften

Steg kyllingestykkerne på en pande i ca. 10 minutter med olie, salt, peber og akaciehonning. Husk at vende kyllingestykkerne hvert minut.

Snit spidskål fint, og skær rødløg i både.

Når kyllingen er stegt tages den af panden, og rødløg svitses sammen med spidskål, evt. i en smule olivenolie. Efter 4 minutter tilsættes fløde samt æblejuice, og retten varmes og koger i nogle minutter.

Tilsæt nu krydderier, dvs. paprika, salt og peber. Lad det koge et minut, og smag til.

Tilsæt kylling og slikærter til retten, og varm det hele igennem.

Bon appetit!


Godt at vide om opskriften

Server evt. med ris til


forårsopskrift, kyllingeopskrift, smag af forår

Kylling a'la forår