Pasta Willemoes

Pasta Willemoes




Pasta Willemoes med fløde og ost - en lækker opskrift




Pasta, fløde, ost, willemoes


Pasta Willemoes med fløde og ost - en lækker opskrift  Tid: 20 min. Pasta Willemoes  Personer: 2


Ingredienser

250 g frisk pasta
125 g kalkunbacon
1 pose pinjekerner
1 rødløg
2 fed hvidløg
Frisk basilikum - en håndfuld
1 Cremefine til madlavning
1 bøffelmozzarella
Revet parmesanost - en håndfuld
Salt
Peber
Rapsolie til stegning


Pasta Willemoes er en nem og hurtig opskrift med pasta, ost og fløde.



Sådan følger du opskriften

Kog pastaen i saltet vand efter anvisning på pakken, og sigt pastaen.

Pinjekerner ristes på en tør pande ved høj temperatur, indtil de tager farve. Læg pinjekerne på en tallerken, og steg herefter kalkunbacon på panden, indtil det bliver sprødt.

Røgløg og basilikum snittes, og hvidløg presses i en hvidløgspresser. Svits løg og hvidløg på en pande med høje sider, og tilsæt basilikum, det stegte bacon, de ristede pinjeker samt cremefine. Bøffelmozzarellaen skæres i små tern, og tilsættes sammen med det revne parmesan (gem lidt parmesan til pynt).

Sovsen varmes igennem og den kogte pasta tilsættes. Smag retten til med salt og peber, og server straks.


Godt at vide om opskriften

Pasta Willemoes smager allerbedst når den er varm og frisklavet


Opskrift, pastaret

Pasta Willemoes