Mørbrad i fad



Mørbrad i fad




MØRBRAD I FAD, opskrift på Mørbrad i fad - et sikkert hit




Mørbrad


MØRBRAD I FAD, opskrift på Mørbrad i fad - et sikkert hit  Tid: Ukendt Mørbrad i fad  Personer: 6


Ingredienser

Mørbrad i fad

900 g. afpudset svine-mørbrad
180 g. Bacon i tern
3 Løg
1 stort Rød peberfrugt
2-3 Fed Hvidløg
300 g. Champignon
½ Bdt. frisk Persille
3 dl. Piskefløde 38%
Groft Salt og friskkværnet Peber


Skal du have et godt måltid, så prøv opskriften Mørbrad i fad



Sådan følger du opskriften

Bacon i tern svites og brunes af i en pande.
Grofthakket hvidløg, løg og peberfrugt tilsættes.
Denne blanding drysses med lidt salt og friskkværnet peber og kommes efter bruningen i et pænt stort ovnfast fad.

Champignonerne renses og skæres i kvarte stykker og svitses godt for sig selv i en pande eller en gryde.
Champignonerne hældes herefter i fadet og blandes godt med de øvrige ingredienser.

Fløden hældes ved og hakket persille drysses over.

De afpudsede mørbrad drysses med groft salt og friskkværnet peber.
Herefter brunes de godt i smør/olie i en pande.
Mørbraderne lægges ovenpå og presses forsigtigt ned i fyldet.

Fadet sættes i ovnen ved 200 grader ovn i cirka 40-50 minutter, ikke varmluft.

Svinemørbraderne tages op, skæres i tynde skiver og anrettes derefter ovenpå fyldet igen.

Lækker opskrift på Svinemørbrad-fad til Lørdag aften, som nemt kan tilberedes før gæsterne kommer


Godt at vide om opskriften

Opskrift Mørbrad i fad, en dejlig klassisker


opskrift, Mørbrad

Mørbrad i fad