Tunfiske-tapenade

Tunfiske-tapenade




Tunfiske-tapenade, tunfiske opskrift




Tunfiske, tapenade, tunfiske, opskrift


Tunfiske-tapenade, tunfiske opskrift  Tid: Ukendt Tunfiske-tapenade  Personer: 4


Ingredienser

200 g tunfisk i vand
50 g ansjosfileter eller sardeller
1 dl sorte oliven uden sten
3/4 dl olivenolie
1 spsk. Rørsukker
2 spsk. finthakket frisk basilikum
2 spsk. finthakket persille
1/2 tsk. sort peber
Friskpresset citronsaft


tunfiske, tapenade, tun, fiske, tapenade, opskrift



Sådan følger du opskriften

Kom tunfisk, ansjoser og oliven i en blender. Hæld olien i under blendningen, indtil det bliver en tyk creme. Hæld cremen over i en skål, og bl and persille og basilikum i. Smag til med rørsukker, sort peber og citronsaft. Serveres på ristet brød.



Tunfisketapenade, tunfiskeopskrift

Tunfiske-tapenade